Voor tennisopleiding kan u inschrijven bij Mark-jan de Jonge & Davy de Kesel, extra info nodig ? mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Gebruik hiervoor het inschrijvingsformulier. Klik hier voor Inschrijfformulier in PDF

 

 

Winterseizoen 2018/2019
OZV Tennisopleiding biedt u deze winter (Okt 2018-Mrt 2019) tennislessen aan in tennishal Den Dullaert en op de All Weather buiten banen van TC Hulster Ambacht.

Lesonderdeel: Indoor (Den Dullaert)

   

A

Groepstraining

8 personen

20 weken

60 min

210,-

B

Groepstraining

4 personen

20 weken

60 min

280,-

C

Groepstraining

2 personen

20 weken

60 min

495,-

D

Privétraining

1 persoon

20 weken

30 min

495,-

E

Pakket A+B

 

20 weken

 

440,-

F

Pakket B+B

 

20 weken

 

520,-

G

Pakket A+C

 

20 weken

 

665,-

           

Lesonderdeel:Outdoor ( TC Hulster Ambacht)

   

I

Groepstraining

4 personen

15 weken

60 min

150,-

J

Groepstraining

2 personen

15 weken

60 min

285,-

K

Privétraining

1 persoon

15 weken

30 min

285,-

 

 

*Voor het volgen van outdoor lessen dient  50,- winter contributie te worden voldaan aan TC Hulster Ambacht. Deze kosten zijn eenmalig en komen extra bij het lesgeld, dit geldt niet voor leden van TC Hulster Ambacht.

Algemene voorwaarden OZV Tennisopleiding wintertraining 2018-2019

 1. De inschrijving is open tot en met 22 september 2018. Aansluitend zal de indeling door OZV tennisopleiding gemaakt worden. Een week voor aanvang van de tennislessen brengen we u op de hoogte van het lesprogramma en tijd/dagschema .
 2. OZV tennisopleiding behoud zicht het recht voor om bij te weinig aanmeldingen voor een bepaalde dag/trainingstijd een alternatief aan te bieden.
 3. Het lesgeld voor groepen is gebaseerd op een groep van 4 personen,60 minuten les.

 

Is het aantal personen in een groep kleiner of groter dan 4 personen dan wordt de lestijd respectievelijk korter of langer. Het is ook mogelijk om in overleg het lesgeld aan te passen.

 1. De trainer heeft de mogelijkheid om de trainingen te verdelen over het winterseizoen.
 2. Bij verhindering van de trainer word deze ingehaald of  bestaat de mogelijkheid dat een vervangende trainer de trainingen overneemt.
 3. Indien outdoor lessen wegen weeromstandigheden niet door gaan wordt u zo spoedig mogelijk telefonisch op de hoogte gebracht, de les die niet is doorgegaan wordt op het eind van de wintercursus als volgt ingehaald: 1e regenles wordt niet ingehaald, de 2e regenles word ingehaald, 3e les wordt niet ingehaald enz. Van de 15 lessen worden er minimaal 12 lessen gegeven.
 4. Een ieder dient zich bij verzuim van een training officieel af te melden.
 5. Indien u zelf verhinderd bent, ongeacht de reden, heeft u geen recht deze training ingehaald te krijgen.
 6. In geval van blessure,langdurige ziekte, etc . kan alleen tot teruggave van het trainingsgeld worden overgegaan als de vrijgekomen trainingsplaats in overleg met OZV tennisopleiding wordt ingenomen.
 7. De trainers van OZV Tennisopleiding zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventuele daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de cursisten.
 8. Door het inschrijven gaat u akkoord met de “ algemene voorwaarden OZV Tennisopleiding wintertraining 2018-2019.
 9. Mocht u om welke reden dan ook suggesties, op- of aanmerkingen hebben dan kunt u deze aangeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..